Varen op de VechtRondvaart Utrecht

Trouwen op de Vecht

Trouwen op de Vecht

Wilt u gaan trouwen aan de Vecht? Dan kunnen wij u op de mooiste dag van uw leven aanlsuitend op de ceremonie rondvaren met al uw gasten op onze ruime sloep.

Aan de Vecht zijn er verschillende schitterende trouwlocaties De vier mooiste hebben we hier voor u op een rijtje gezet.

Heeft u interesse in onze bruiloftvaart, neem dan contact met ons over de mogelijkheden en de catering.

Boom en BoschBoom & Bosch

Boom en Bosch is een prachtig buitenhuis aan de oever van de Vecht. Het buitenhuis is in 1673 gebouwd door Abraham Boddens. In eerste instantie was het huis een rechthoek van 15 meter breed en 16 meter diep. Een latere eigenaar bouwde er nog twee zijvleugels bij. Het bijzondere aan Boom en Bosch is dat er nauwelijks verschil is tussen de voor- en achterkant. Het huis moest er aan beide zijden even imposant uitzien. Tegenwoordig is in het pand de gemeente Breukelen gevestigd en is er de mogelijkheid om te trouwen. U kunt met de boot aanleggen aan de tuin. Zo kunt u vanaf het water aankomen of vertrekken.

www.breukelen.nl

LoenenGemeente Loenen

In de gemeente Loenen aan de Vecht kunt u trouwen op het gemeentehuis Beek en Hoff. Dit landhuis is omstreeks 1700 gebouwd en is door verschillende families bewoond. Sinds 1995 is dit huis, gelegen aan de Vecht, het gemeentehuis van Loenen aan de Vecht. U kunt trouwen in de raadzaal van het gemeentehuis of in n van de twee theehuisjes in de mooie tuin aan het water. Het gemeentehuis is bereikbaar per boot.

www.loenen.nl
GoudesteinGoudestein

Goudestein behoort tot n van de oudste buitenverblijven aan de Vecht. Tegenwoordig is het huis het gemeentehuis van Maarssen en een zeer populaire trouwlocatie aan de Vecht. Goudestein werd gebouwd in 1628 door Johan Huydecoper, bewindvoerder van VOC schepen en burgemeester van Amsterdam. Ruim een eeuw later besloot zijn kleinzoon het huis af te breken en bouwde er een nieuw buitenverblijf. En van de kenmerkende eigenschappen van het huis is de mooie brede trap naar de ingang aan de Vechtzijde.

www.trouweninmaarssen.nl
Slot ZuylenSlot Zuylen

Slot Zuylen is gelegen in het prachtige dorp Oud Zuilen. In de 18e eeuw werd het middeleeuwse kasteel, gelegen aan de Vecht, verbouwd tot landhuis door de vader van de bekende schrijfster Belle van Zuylen. Vanaf de stijlvolle oprijlaan betreedt u het terrein van Slot Zuylen via het poortgebouw uit de 16e eeuw. Tegenwoordig doet het kasteel dienst als trouwlocatie van de gemeente Maarssen.

www.trouweninmaarssen.nl
Op de Vecht varen
a: Van Woustraat 108-III
    1073LS Amsterdam

t: 06 52293686
e: info@opdevechtvaren.nl
Welkom
De Sloep
Trouwen
Foto's
Catering
Route
Tarieven
Reserveren
Contact
  © OpdeVechtvaren.nl | Voorwaarden | Sitemap